The Swiss Consulting

Başvuru yapmak için buraya tıklayın.

GC-Gaz Kromatografisi ve Metod Optimizasyonu Eğitimi

 

EĞİTİMİN AMACI: GC tekniğini ve bu teknigin kullanımına dayalı olarak Pratik Yöntem Geliştirme yollarını teorik çalışma, Case Study  ve Workshop`lar aracılığı ile  aktarmak ve öğretmek.


 

LABORATUARLARDA GC `NiN YERİ: Enstrümantal analiz yöntemi olarak GC , başlangıç maddesi, Etkin Madde ve Yardımcı Madde, ara ürün, bitmiş ürün Analizi, Analitik Metod Validasyonu ve Proses Validasyonu alanlarında ileri analiz tekniği olarak kullanım olanağı bulmaktadır. Ayrıca,GC analitik metod olarak hassasiyetinin yüksek olması ve özellikle MS bağlantılı olan tekniğinde seçiciliğin de çok yüksek olması sebebi ile diğer analizler yanında temizlik validasyonlarında da kullanım imkanı bulmaktadır.


 

KİMLER KATILMALI : Beşeri ilaçlar, Veteriner Tıbbi Ürünler, Kozmetik Ürünler, Tibbi ürünlerin testlerini yapan Laboratuarların çalışanları,  Kalite Kontrol, ARGE Laboratuarinin çalışanları, bu teknigi kullananlar ve kullanmak isteyenler. neticiler ve geleceğin yönetici adayları

 

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

 

 

Work Shop: Validasyon parametreleri ve rapor oluşturma.

 

Case Study: GC de data yorumlama ve konsantrasyon belirleme (İntegrasyon parametreleri, kalibrasyon grafikleri, standart ekleme yöntemleri)